Ваш кошик порожній 😞
Характеристики
- Фракція тріски: 8-15мм
- Вологість: 14%
- Підходить для: Для мяса, Для рыбы, Для птицы, Для сыра, Для сала
Для копчення рекомендується використовувати тирсу та тріску дерев листяних порід: вільхи, бука, берези, дуба, очищені від кори. Тріска хвойних порід дерев не підходить для копчення, тому що копченості набувають гіркуватого смаку з токсичним запахом скипидару, дьогтю та непривабливого вигляду.
Добре підходить для копчення всіх продуктів. Вільхова тріска дає чистий густий дим, при цьому не залишає гіркоту та кислоту на кінцевому продукті.
З давніх-давен при царських дворах копчення їжі здійснювали на найчистішій породі деревини - ВОЛЬХІ.
Ще Did Koptenko Мангалы, коптильни и аксессуары
Товари бренду Did Koptenko
Відгуки про Тріска для копчення Вільха 1кг
🙁
До цього товару ще немає відгуків. Ви будете першим(ий).
Залишити відгук