Ваш кошик порожній 😞

Характеристики

  • Фракція тріски: 8-15мм
  • Вологість: 14%
  • Підходить для: Для мяса, Для рыбы, Для птицы, Для сыра, Для сала

Для копчення рекомендується використовувати тирсу та тріску дерев листяних порід: вільхи, бука, берези, дуба, очищені від кори. Тріска хвойних порід дерев не підходить для копчення, тому що копченості набувають гіркуватого смаку з токсичним запахом скипидару, дьогтю та непривабливого вигляду.

Добре підходить для копчення всіх продуктів. Вільхова тріска дає чистий густий дим, при цьому не залишає гіркоту та кислоту на кінцевому продукті.

З давніх-давен при царських дворах копчення їжі здійснювали на найчистішій породі деревини - ВОЛЬХІ.

Ще Did Koptenko Мангалы, коптильни и аксессуары

Товари бренду Did Koptenko

Відгуки про Тріска для копчення Вільха 1кг

🙁
До цього товару ще немає відгуків. Ви будете першим(ий).
Залишити відгук

Переглянуті товари