Ваш кошик порожній 😞

Характеристики

  • Фракція тріски: 8-15мм
  • Вологість: 14%
  • Підходить для: Для мяса, Для рыбы, Для птицы, Для сыра, Для сала

Для копчення рекомендується використовувати тирсу та тріску дерев листяних порід: дуба, вільхи, берези, бука, фруктові: яблуня, вишня, черешня, очищені від кори. Тріска хвойних порід дерев не підходить для копчення, тому що копченості набувають гіркуватого смаку з токсичним запахом скипидару, дьогтю та непривабливого вигляду.

Щіпа яблуні для копчення проводиться шляхом дроблення стовбура, очищенням тирси від виробничого пилу та подальшим сушінням до необхідної вологості. При дотриманні технології обробки цей матеріал матиме високу теплопровідність і стійкість до гниття.

Ще Did Koptenko Мангалы, коптильни и аксессуары

Товари бренду Did Koptenko

Відгуки про Тріска для копчення Яблуня 1кг

🙁
До цього товару ще немає відгуків. Ви будете першим(ий).
Залишити відгук

Переглянуті товари