Ваш кошик порожній 😞

Характеристики

  • Фракція тріски: 8-15мм
  • Вологість: 14%
  • Підходить для: Для мяса, Для рыбы, Для птицы, Для сыра, Для сала

Для копчення рекомендується використовувати тирсу та тріску дерев листяних порід: дуба, вільхи, берези, бука, очищені від кори. Тріска хвойних порід дерев не підходить для копчення, тому що копченості набувають гіркуватого смаку з токсичним запахом скипидару, дьогтю та непривабливого вигляду.

Щіп із дуба сьогодні найпопулярніший матеріал у виробників м'ясної продукції. Ідеально вона підходить для копчення свинячого стегенця, сала, яловичини, дичини. Завдяки високому вмісту дубильних речовин (таккідів) дубова тріска надає продуктам насичений темно-жовтий колір, приємний стійкий аромат і благородний, трохи гіркуватий присмак.

Така тріска для копчення проводиться шляхом дроблення стовбура, очищенням тирси від виробничого пилу та подальшим сушінням до необхідної вологості. При дотриманні технології обробки цей матеріал матиме високу теплопровідність і стійкість до гниття.

Ще Did Koptenko Мангалы, коптильни и аксессуары

Товари бренду Did Koptenko

Відгуки про Тріска для копчення Дуб 1кг

🙁
До цього товару ще немає відгуків. Ви будете першим(ий).
Залишити відгук

Переглянуті товари