Ваш кошик порожній 😞

Характеристики

  • Фракція тріски: 8-15мм
  • Вологість: 14%
  • Підходить для: Для мяса, Для рыбы, Для птицы, Для сыра, Для сала

Для копчення рекомендується використовувати тирсу та тріску дерев листяних порід: бука, вільхи, берези, дуба, очищені від кори. Тріска хвойних порід дерев не підходить для копчення, тому що копченості набувають гіркуватого смаку з токсичним запахом скипидару, дьогтю та непривабливого вигляду.

Бук найпопулярніший тип тріски для копчення у компаній-виробників м'ясопродуктів. Надійно працює за всіма видами оболонок. Створює оптимальний режим димоутворення, що дозволяє виключити присутність у димі речовин канцерогенного характеру, поряд з цим отримувати максимально високу органолептику продуктів копчення.

Ще Did Koptenko Мангалы, коптильни и аксессуары

Товари бренду Did Koptenko

Відгуки про Тріска для копчення Бук 1кг

🙁
До цього товару ще немає відгуків. Ви будете першим(ий).
Залишити відгук

Переглянуті товари