Ваш кошик порожній 😞
Характеристики
- Фракція тріски: 8-15мм
- Вологість: 14%
- Підходить для: Для мяса, Для рыбы, Для птицы, Для сыра, Для сала
Для копчення рекомендується використовувати тирсу та тріску дерев листяних порід: бука, вільхи, берези, дуба, очищені від кори. Тріска хвойних порід дерев не підходить для копчення, тому що копченості набувають гіркуватого смаку з токсичним запахом скипидару, дьогтю та непривабливого вигляду.
Бук найпопулярніший тип тріски для копчення у компаній-виробників м'ясопродуктів. Надійно працює за всіма видами оболонок. Створює оптимальний режим димоутворення, що дозволяє виключити присутність у димі речовин канцерогенного характеру, поряд з цим отримувати максимально високу органолептику продуктів копчення.
Ще Did Koptenko Мангалы, коптильни и аксессуары
Товари бренду Did Koptenko
Відгуки про Тріска для копчення Бук 1кг
🙁
До цього товару ще немає відгуків. Ви будете першим(ий).
Залишити відгук