Ваш кошик порожній 😞

Характеристики

  • Коефіцієнт корисної дії: 75%
  • Об'єм опалювального приміщення: 100 м3
  • Опалювана площа: 50 м2

Булерьян Canada Classic Тип 00 зі склом і перфорацією

Булерьян Canada Тип 00 + скло і захисний кожух - це най економічніша піч тривалого горіння. Корпус зроблений з листової сталі з товщиною металу 4 мм і 7 конвекційних труб діаметром 60 мм, які розташовані з боків котла, задньої стінки з виходом димохідної труби діаметром 120 мм, і передньої частини з завантажувальними дверцятами. Контроль подачі повітря і інтенсивність горіння здійснюється заслонкою на завантажувальних дверцятах і шибером на димохдному патрубку. В середині топка складається з двох камер. У нижній камері горять дрова, брикети, деревні відходи або картон, а у верхній камері відбувається спалювання пічних (піролізних) газів. За рахунок цього ККД печі становить 75%. З заявленою потужністю всього 6 кВт піч обігріє приміщення з об'ємом до 100 м³.

Опалення булерьяном відбувається за наступним принципом: в процесі роботи, відбувається природна циркуляція повітря, знизу в труби надходить холодне повітря, а зверху виходить вже досить розігріте, яке рівномірно розподіляється по всьому об'єму Вашого приміщення. Булерьян Canada призначений для опалення житлових і виробничих приміщень (будинків, гаражів, теплиць, цехів, ангарів, складів і т.д.). Тривалість горіння на одній закладці дров - 4-8 годин.

Вся продукція заводу сертифікована відповідно до європейського стандарту ISO9001

Завод дає гарантію на виріб 36 місяців. Ми є офіційним дилером заводу і пропонуємо Вам "Canada" Тип 00 за ціною виробника з безкоштовною доставкою в Ваш населений пункт.

Ще Canada Булерьяны

Товари бренду Canada

Відгуки про Булер'ян Canada Classic Тип 00 + скло та захисний кожух

🙁
До цього товару ще немає відгуків. Ви будете першим(ий).
Залишити відгук

Переглянуті товари