Ваш кошик порожній 😞

Характеристики

  • Коефіцієнт корисної дії: 75%
  • Об'єм опалювального приміщення: 130 м3
  • Пофарбовано: Жаростійкою фарбою

БПіч булерьян з плитою Canada Тип 00 + скло і захисний кожух - це сама економічна піч тривалого горіння. Корпус зроблений з листової сталі з товщиною металу 4 мм і 7 конвекційних труб діаметром 60 мм, які розташовані з боків котла, задньої стінки з виходом димохідної труби діаметром 120 мм, і передньої стінки з дверцятами для завантаження палива. Контроль подачі повітря і інтенсивність горіння здійснюється заслінкою на дверцятах для завантаження дров і шибером на патрубку димаря. Топка складається з двох камер: в нижній камері горять дрова, брикети, деревні відходи або картон, а у верхній камері відбувається спалювання пічних (піролізних) газів. За рахунок цього ККД печі становить 75%. З заявленою потужністю всього 7 кВт піч обігріє приміщення з об'ємом до 130 м³

Булерьян TM Canada призначений для опалення житлових і виробничих приміщень (будинків, гаражів, теплиць, цехів, ангарів, складів і т.д.). Тривалість горіння на одній закладці дров - 4-8 годин. Це дуже зручно, так як Вам не потрібно підкидати дрова кожну годину, як у звичайній печі.

Піч булер'ян "Canada" з варильною поверхнею

Піч "Canada" з варильною поверхнею, склом і захисним кожухом типу "00" - не лише гріє, але й готує. Підходить для опалення невеликих приміщень об'ємом до 100 м³. Лаконічний дизайн, поєднаний з невеликими габаритами пристрою, відмінно доповнять будь-яке приміщення.

Піч доповнена спеціальною варильною поверхнею, яка не вимагає додаткових витрат пального. Крім того, завдяки їй тепло розповсюджується по приміщенню швидше.

Вставка з німецького термостійкого скла в дверцятах послужить декоративним елементом, а також спростить процес контролю пального.

Захисний кожух служить захистом від опіків. Ми розробили його так, щоб він не лише захищав, але й прикрашав пристрій.

За один сезон Ви повернете свої гроші за піч, економія на дровах:

звичайна піч грубка або буржуйка на опалення приміщення до 50 м² за рік споживає приблизно 18,2 м³ дров. В середньому, ціна одного кубометра дров обійдеться в 930 грн. Таким чином на дрова витрачається 16926 грн. на рік. Твердопаливна піч булерьян TM Canada Тип 00 на одній закладці дров 0,028 м³ (приблизно півтора 10-літрові відра), горить 4-8 годин. Навіть, якщо Ви будете цілодобово топити котел з вересня по кінець квітня, витрата складе 8,4 м³. В результаті піч TM Canada Тип 00 економить 9,8 кубів, або приблизно 9114 грн.

Опалення булерьяном відбувається за наступним принципом: в процесі роботи, відбувається природна циркуляція повітря, знизу в труби надходить холодне повітря, а зверху виходить вже досить розігрітий, яке рівномірно розподіляється по всьому об'єму Вашого приміщення.

Вся продукція заводу сертифікована відповідно до європейського стандарту ISO9001 Завод дає гарантію на виріб 36 місяців.

Відгуки про Піч булер'ян з плитою Canada Тип 00 + скло та захисний кожух

🙁
До цього товару ще немає відгуків. Ви будете першим(ий).
Залишити відгук

Переглянуті товари