Ваш кошик порожній 😞

Характеристики

  • Об'єм опалювального приміщення: 130 м3
  • Пофарбовано: Жаростійкою фарбою
  • Опалювана площа: 80 м2
  • Діаметр димохідного патрубка: 120 мм

Булер'ян ЖАРOFF з Варильною поверхнею ДО 130 М3 (4 ММ)

Працює на картоні та його відходах, на будь-якому твердому паливі, крім вугілля. Тривалість горіння на одному завантаженні становить 8-12 годин, залежно від якості палива. За даними виробника ККД досягає 75-80%. Зварений з 7 конвекційних труб та жаростійкої котлової сталі товщиною 3.5 мм. Регулювання подачі повітря здійснюється за допомогою двох заслінок із ручками: спереду на завантажувальній дверці та ззаду.

Одна з найбільш компактних у ряді опалювальних печей. Має невеликі розміри, ергономічну форму та просте керування. Підійде для садового або дачного будиночка об'ємом до 130 м ³. Ця диво-пічка дуже економічна. Паливо в ній спалюється повністю у 2 стадії. У першій камері відбувається процес тління та утворення пічних газів, а у другій ці гази спалюються до кінця завдяки подачі вторинного повітря через спеціальні форсунки.

Булер'ян 00 для дому ЖАРOFF виробляється Дніпровським заводом метало-конструкцій з досвідом понад 20 років на наше замовлення. Калориферні печі ЖАРOFF є найдоступнішими булер'янами в Україні за умови збереження необхідного рівня якості.

Відгуки про Булер'ян 00 для дому ЖАРOFF з Варильною поверхнею

Залишіть свій відгук про цей товар
Залишити відгук
Тарас Петрович Могиленко 2022-12-02
Відправили так як і було вказано на сайті. Отримав на наступний день. Незважаючи, на розміри та вагу (60кг), доставка лише 150грн по місту Дніпро, ще й під сам дім привезли. Виготовлено доволі якісно, шви рівні, товщина металу як і заявлено 4 мм. Прогрівається доволі швидко. Для ефективної експлуатації потрібно робити (чи купувати) підставку. Попіл вибирати не дуже зручно, так як дно не рівне. Загалом покупкою повністю задоволений.
Нина Стремко2022-11-22
Печь купила аж в начале октября, а установили и опробовали ее только сегодня. Дымоход металлический запустили прямо в стационарную трубу. Там раньше печь была, но ее еще бывшие хозяева убрали. Горизонтальная часть старого дымохода тоже вызывала некоторое опасение, что не будет тяги. Однако все нормально, достаточно быстро нагрелось помещение и проблем с тягой не было.
Максим2022-11-15
Купили печь для квартиры... очень большая квадратура...строители красиво соединили с дизайном...помещение нагревается быстро, при дорогущем отоплении реальная экономия средств...Отличная покупка!!!!
Роман Лагунец2022-11-02
Отличная печка. Установил дымоход из оцинковки 0,5мм. Длина 4м., перепад по высоте от штуцера булерьяна 3м. Тяга супер, даже с метровым горизонтальным участком, дым в помещение (гараж)не идет.
Дарина2022-10-29
довольны, НП привезла быстро, через день после заказа. греет отлично, надо 20 мин , что бы нагреть дом до 20 градусов. Легко регулируется режим горения.
Маша2022-10-08
Взяли для дачи , очень довольны. Комната прогревается быстро, экономим на топливе!!!! Просто СУПЕР!!!!
Ирина2021-12-11
Фото товара не соответствует реальному виду,там где должна быть золотистая краска просто голый металл, более дешевые ручки на заслонках, царапины, неравномерно окрашен
Александр Морозов2021-11-13
Товар в живую намного хуже чем на картинке,много недокрашенных частей,сколы краски и царапины,там где на фото желтое светится голый металл,который скорее вчего начнет ржаветь после первой влажной уборки
Булер'ян 00 для дому ЖАРOFF з Варильною поверхнею
4
Усього 8 відгуков

Переглянуті товари