Ваш кошик порожній 😞

Зарядна станція OUKITEL P501 505Wh

Достатня потужність Електростанція з 10 вихідними портами ємністю 505 Вт-год (140,400 мА-год) може забезпечити ваші потреби в подорожі та вдома (мобільний телефон, ноутбуки, вентилятори, фотоапарат та інші електронні пристрої).

Легка та проста в експлуатації 3 способи підзарядки P501 (стандартні домашні розетки, сонячні батареї або порти для зарядки автомобіля). P501 може живити 5 пристроїв одночасно. Силіконова ручка робить його більш портативним і зручним у дорозі.

Safety-BMS Розумна та інтелектуальна система завжди захищає ваші пристрої від будь-яких проблем підзаряджання та розряджання.

Вихід синусоїдальної хвилі Стабільна та безперервна форма сигналу показала дуже хорошу продуктивність на точних пристроях, зокрема на кисневому концентраторі чи інших медичних пристроях.

Світлодіодний ліхтар Вбудований світлодіодний ліхтар (4 Вт) може миттєво освітлити ваш шлях у разі відключення електроенергії вдома або надзвичайних ситуацій на вулиці.

LCD-екран Ви завжди можете перевірити залишок заряду, стан розряду тощо, легко двічі натиснувши світлодіодну кнопку.

Велика ємність акумулятора для вашої сім’ї на природі

Портативна електростанція P501 потужністю 505 Вт-год забезпечує надійне живлення для дому та кемпінгу. Це резервне джерело живлення може годинами живити ваші розумні пристрої.

Достатня вихідна потужність

Номінальна вихідна потужність змінного струму 500 Вт може живити більшість ваших пристроїв для кемпінгу, таких як міні-холодильник, електричний вентилятор, кавоварка тощо.

Відгуки про Зарядна станція OUKITEL P501 505Wh

🙁
До цього товару ще немає відгуків. Ви будете першим(ий).
Залишити відгук

Переглянуті товари