Ваш кошик порожній 😞

Характеристики

  • Фракція тріски: 8-15мм
  • Вологість: 14%
  • Підходить для: Для мяса, Для рыбы, Для птицы, Для сыра, Для сала

Для копчення рекомендується використовувати тирсу та тріску дерев листяних порід: дуба, вільхи, берези, бука, фруктові: яблуня, вишня, черешня, очищені від кори. Тріска хвойних порід дерев не підходить для копчення, тому що копченості набувають гіркуватого смаку з токсичним запахом скипидару, дьогтю та непривабливого вигляду.

Щепа черешні для копчення проводиться шляхом дроблення стовбура, очищенням тирси від виробничого пилу і подальшим сушінням до необхідної вологості. При дотриманні технології обробки цей матеріал матиме високу теплопровідність і стійкість до гниття.

Ще Did Koptenko Мангалы, коптильни и аксессуары

Товари бренду Did Koptenko

Відгуки про Тріска для копчення Черешня 1кг

🙁
До цього товару ще немає відгуків. Ви будете першим(ий).
Залишити відгук

Переглянуті товари