Ваш кошик порожній 😞

Характеристики

  • Гарантія: 12 місяців
  • Тип мангалу: Стаціонарні
  • Місткість: 12 шампуров
  • Габаритні розміри (ДхШхВ): 1240х350х995
  • Матеріал: Сталь
  • Комплектація: Мангал, кришка, полиця для інвентарю, зольник, бічні полки, колеса для транспортування, решітка з харчової нержавійки
  • Товщина стінок: 3 мм

Для того, щоб зробити Ваш відпочинок ще більш незабутнім наша компанія розробила мангал-барбекю daddy smoke. Мангал – барбекю – це чудове рішення для людей, котрі люблять активно проводити свій вільний час. Дана конструкція дозволить Вам із задоволенням приготувати безліч різних страв із найрізноманітніших продуктів (м'ясо, риба, овочі, лаваш). Наявність у комплекті грати, виготовленої з харчової нержавіючої сталі, дозволяє приготувати продукти на грилі за Вашими улюбленими рецептами, задовольнивши навіть найвишуканіших гурманів. Наявність кришки дозволяє використовувати мангал як коптильню гарячого копчення. Для цього треба лише засипати тріску на тліюче деревне вугілля. Однією з найулюбленіших страв, звичайно ж, є шашлик. На мангалі Ви можете приготувати чудові шашлики на досить велику компанію, оскільки він розрахований на 12 шампурів. Фактично мангал-барбекю daddy smoke – це 3 в 1: мангал, барбекю, коптильня.

Весь процес приготування для Вас буде дуже зручним, тому тут продумано кожну деталь. Дана модель виготовлена ​​з високоякісної сталі товщиною 3 мм, покритою жаростійкою фарбою. З обох боків розташовані дві полиці для спецій, посуду, а також підготовки продуктів до приготування. Внизу є полиця для інвентарю. Дуже важливо, щоб у момент приготування все було під рукою, і нічого не відволікало від створення кулінарного шедевра. Конструкція оснащена висувним зольником, який легко чистити. Для зручності транспортування передбачені колеса та ручка на одній із полиць.

Час, проведений у компанії рідних та друзів за столом повним страв приготованих на Мангалі - барбекю daddy smoke, стане для Вас ще одним яскравим спогадом.

Відгуки про Мангал - барбекю Daddy Smoke на 12 шампурів (1240х350х995)

🙁
До цього товару ще немає відгуків. Ви будете першим(ий).
Залишити відгук

Переглянуті товари