Ваш кошик порожній 😞

Характеристики

  • Коефіцієнт корисної дії: 80
  • Об'єм опалювального приміщення: 120 м3
  • Пофарбовано: Жаростійкою фарбою
  • Опалювана площа: 60 м2
  • Діаметр димохідного патрубка: 120 мм

Булер'ян Бріон 00 до 120 м3 з варочною поверхнею

Одна з найкомпактніших у ряді опалювальних печей. Має невеликі розміри, ергономічну форму і просте управління. Підійде для садового чи дачного будиночка об'ємом до 130 м ³. Печі ""Бріон"" – оптимальне рішення для створення затишку та комфорту у невеликому приміщенні. Виріб відноситься до нагрівального обладнання, що працює на дровах. Компактні розміри дають можливість транспортування печі у легковому транспортному засобі та розміщення в обмеженому просторі. Простота встановлення та зручність регулювання полум'я дозволяють з комфортом користуватися виробом. Основним принципом роботи булерьяна є принцип газогенерації. Печка булер має топкову камеру, яка складається з двох частин: основної топки та додаткового відсіку для допалювання продуктів згоряння.Ще один принцип роботи печі булер'ян – тління палива. Закладаючи дрова в топку печі, повітря для горіння подається через піддувало, розміщене на дверцятах завантаження. Коли паливо розгорається, піддувало булер'яна поступово прикривається, внаслідок чого повітря в зону горіння надходить у дуже невеликій кількості, що призводить до тління дров.Далі димові гази, як продукт згоряння дров, переміщуються додатковий відсік, де при подачі невеликої кількості повітря догоряють. Потім димові гази починають надходити в димар, але цьому перешкоджає заслінка-шибер, яка закриває трубу димоходу наполовину. Таким чином, дим та частинки палива затримуються та догоряють у печі максимально повністю. Ефективність використання булер'яну підтверджено вже більш ніж 15-річним використанням агрегату в Україні та набагато тривалішим використанням печі в Канаді, Німеччині та інших країнах Європи. Тривалість горіння на одному завантаженні становить 8-12 годин, залежно від якості палива. Регулювання подачі повітря здійснюється за допомогою двох заслінок із ручками: спереду на завантажувальній дверці та ззаду. Зверху булерьяна розташована варильна поверхня. Булер'ян зварений із конвекційних труб та листової сталі, товщиною 4 мм. Труба погнута на трубогибі, зварювання здійснюється напівавтоматом на промисловому зварювальному устаткуванні. Для виготовлення частин печі використовувався верстат для плазмового різання металу з ЧПУ.

Ще BRION Булерьяны

Товари бренду BRION

Відгуки про Булер'ян Бріон 00 до 120 м3 піч з варильною поверхнею

Залишіть свій відгук про цей товар
Залишити відгук
Олексій Дерненко2023-10-31
Я обрав піч "Бріон" для свого дачного будиночка, і це було чудовим рішенням. Її ергономічний дизайн і висока якість роботи на дровах зробили мене щасливим власником. Вона гріє довгий час і легко коригується, щоб забезпечити комфортну температуру.
Дмитро Остапчук2023-10-02
Я залишився дуже задоволеним цим булер'яном. Заслінки для регулювання подачі повітря роблять його користування дуже зручним. А тривалість горіння від 8 до 12 годин дає мені спокійну нічну спеку та тепло вдень.
Богдана Маценко2023-09-06
Піч "Бріон" - стала спасінням для нашої сім'ї. Її розміри маленькі, і вона прекрасно підходить для моєї дачі площею до 130 м³. Простота встановлення і зручність управління полум'ям роблять її ідеальним вибором для невеликих приміщень.
Сергей Чижов2023-01-30
Нормальный аппарат за свою цену.
Елена2022-12-30
Заказали Брион 00 с варочной поверхностью. Булерьян пришел очень быстро, качество отличное, а главное - бесплатная доставка. Это вообще меня максимально порадовало. 720 грн экономии на доставке, это вообще ВАУ
Петро Шпарик2022-12-22
Булер'ян, виявився дуже міцним і надійним. Працює на одній порції дерева приблизно 9-10 годин. Цього вистачає на усю ніч - і це дуже добре. Була буржуйка, але вона давала меньше тепла і потрібно було вночі вставати та завантажувати нову партію дерева. А с булерьяном стало все набагато простіше)))
Costa2022-12-14
В принципе вещь как для обгрева очень хорошо работает Но швы и аккуратность можно было бы и подтянуть! Но в наше время и такая вещь сойдет Если кто в в цех на дачу то тогда лучше варианта нет!
MAKS2022-12-02
Приехал на производство, посмотрел на качество товара, качество нормальное, купил и поехал Все быстро и четко.
Игорь2022-11-26
ОТличный булерьян. Заказом доволен, при первой распалке ничего не воняло, прибыл в целости
Боря Полтавський2022-11-17
Гарний булерьян. Офрмили і доставили швидко дуже. Замовленням задоволений. Гріє приміщення добре
Жека2022-11-15
Вот и затопил я это чудо! ! Да!!! Разогревается он очень быстро. И это огромный ПЛЮС!!! Но готовьтесь к тому, что при первом запуске будет стоять неимоверная вонь от краски которым он окрашен. Лучше выносите его на улицу
Игорь Демчук2022-11-10
Использую 2 сезон. Закладки дров (дуба) хватает на 8-10 часов обогрева, иногда и больше. Перед установкой в помещение, пару раз протопить на улице, что бы выпалить запах краски. Во время контроля сгорания дров, дверцу слегка приоткрываю на 5 секунд, увеличиваю тягу для отвода дыма, что бы он не попадал в помещение. Краска держится хорошо, появилось несколько точек отслаивания, диаметром до 1см, но это не критично.
Василь2022-11-09
Брав собі на дачу. Приїхав на виробництво, подивився, забрав і поїхав. Дуже гарно проконсультували і все розповіли. Вже все підключив, 45 хвилин і в будинку вже тепло
Светлана2022-10-30
Отличное решение для дачи и дома, в качестве альтернативного отопления! Очень довольны покупкой!
Анна2022-10-12
Отличная печь, обогревает равномерно и быстро дров идет немного.
Ярослав2022-10-10
хорошая небольшая цена, быстро доставили курьером. Печка работает исправно
Юлия2022-10-05
Брала такой булерьян с варочной поверхностью у этого магазина. Сама живу в Краснополье возле Днепра. Так мне булерьян прям домой привезли с доплатой всего в 200 грн, чему я была крайне довольна Покупкой довольна, сервисом тоже. Расширяйте базу товаров и я буду обращаться к вам ещё)))
Константин2022-09-23
Купил булерьян на данном портале и остался доволен и товаром и качеством обслуживания и ценой. Менеджер Ярослав все объяснил, вместе по телефону оформил со мной правильно заказ. И получил я товар на следующий день. Спасибо за оперативность. Так держать!!!
Дмитро Семенюта2021-12-10
Пічка зроблено якісно, проте є деякі недоліки як наприклад зазори на вході для подачі/регулювання кількості повітря. Ви її не зможете перевести в економний режим.
Надежда2021-12-04
Бюджетная аккуратная печка...всем довольны, рекомендую!!!!!!!!!
Алиса2021-11-21
Нагревает быстро и хорошо прогревает дом. + на поверхности можно греть еду и воду, это очень удобно
Сергій2021-11-16
Піч замовили по рекомендації друзів. Доставку зробили швидко. Товар приїхав неушкодженним, у пленці. Перед установкой протопили на откритому повітрі. Щоб не було запахів у середині приміщення. Потім у хаті. Гріє бистро.
Алексей2021-11-07
Ощущается запах золы, или недогоревших дров.
Семен2021-11-06
Нормальний болеран. Компактний. Гріє добре. Працює на різному виді топлива (крім вугілля).
Руслан2021-10-31
Искали параллельно разбираясь, что такое "булерьян" . Менеджеры быстро провели качественное и внятное описание и функционал печи. Уже установили, нагревает помещение очень быстро. Уже прям ждем морозов)
Светлана2021-09-25
Купили для дачи, очень довольны! Теперь мы при минимальных затратах гораздо быстрее и качественнее прогреваем дом. Рекомендуем! Печь просто СУПЕР!
Булер'ян Бріон 00 до 120 м3 піч з варильною поверхнею
4.7
Усього 26 відгуков

Переглянуті товари