Ваш кошик порожній 😞

Для тих, хто хоче спорудити коптильну шафу самостійно пропонуємо блок управління для коптильні холодного та гарячого копчення.
Блок складається з наступних частин:
• Терморегулятор;
• Компресор;
• Вентилятор;
• Схема для підключення ТЕНи (ТЕН у комплект не входить)
Терморегулятор дозволяє контролювати температуру всередині коптильної шафи. Для цього до блоку підключається ТЕН, потужністю до 2 кВт. Компресор для димогенератора вмонтований безпосередньо в сам блок управління і має пропускну здатність 5,4 л/хв. Регулювання потужності компресора забезпечується регулятором, який виведено на передню панель під кнопками. Вентиляторний блок дозволяє підв'ялити сировину перед копченням, тим самим позбавити її зайвої вологи і прискорити процес провітрювання вже копченого продукту. Продуктивність вентилятора 120м3/година, що цілком достатньо для коптильної камери об'ємом до 3м3.
Робота блоку
При включенні кнопки «мережа» включається терморегулятор і живлення подається на решту схеми. Регулювання температури здійснюється кнопками на терморегуляторі та кнопкою «ТЕН». Для запуску димогенератора необхідно увімкнути компресор і перевести регулятор у крайнє праве положення. Після розпалювання димогенератора потужність компресора можна зменшити. Вентилятор блокується кнопкою «вентилятор». При використанні вентилятора (в'ялення, провітрювання) заслінку на вентиляторному блоці необхідно підняти або вийняти. У процесі копчення (при діючому димогенераторі) вентилятор не використовується і заслінка повинна бути закрита.

Ще Did Koptenko Мангалы, коптильни и аксессуары

Товари бренду Did Koptenko

Відгуки про Блок для коптильні холодного та гарячого копчення

🙁
До цього товару ще немає відгуків. Ви будете першим(ий).
Залишити відгук

Переглянуті товари