Ваш кошик порожній 😞

2кВт у портативному корпусі - Потужна електростанція завжди під рукою.

Портативна електростанція Oukitel P2001 потужністю 2000 Вт-год забезпечить живлення до 90% усіх гаджетів, інструментів та побутових приладів у Вашому будинку. Забезпечуючи резервне харчування для дому чи кемпінгу, станція дозволяє стабільно видавати 2000 Вт змінного струму, за допомогою пікових стрибків до 4000 Вт. Ідеальне джерело резервного живлення для дому, оскільки воно може працювати навіть з важкою побутовою технікою (холодильник, телевізор, кондиціонер і т.д.) Крім того, Oukitel P2001 має технологію надшвидкої зарядки, всього 1,5 години до 80%. Більш того, P2001 може виступати як джерело безперебійного живлення (ДБЖ) для захисту та безпечної зарядки чутливих електричних пристроїв. Електростанція підтримує зарядку від будь-яких сонячних панелей потужністю 12-48В до 500 Вт. Можливість зарядити станцію від стандартної розетки, сонячних батарей, автомобільного зарядного пристрою чи іншого генератора енергії. На корпусі є 16 універсальних портів, щоб забезпечити харчування всім гаджетам одночасно..

Oukitel P2001 має всі необхідні якості електростанції, які стануть у пригоді при відсутності електрики в будинку. Робота в режимі ДБЖ, можливість зарядки від мережі, підключення сонячних панелей, безліч вихідних портів під різні гаджети та багато іншого. Портативна електростанція Oukitel P2001 пропонує всі ці можливості в компактному та міцному корпусі розмірів всього 39*27*33 см

Вдома завжди світло та тепло!

Портативний генератор OUKITEL P2001 з номінальною вихідною потужністю змінного струму 2000 Вт (до 4000 Вт) може живити 99% пристроїв у будинку чи квартирі, потужності достатньо, але й часу роботи теж, оскільки ємність акумулятора становить 2000 Вт-год. Місткість акумулятора говорить про те, як довго електростанція може підтримувати роботу електричних пристроїв. Що дозволить залишатися автономний мінімум на добу, залежно від підключених споживачів. Наприклад, станція може пропрацювати два дні при одночасному підключенні міні-холодильника, проєктора і підзарядці гаджетів. Більше того, ця електростанція може живити побутову техніку (кондиціонер, вентилятори, мікрохвильову піч, пральну машину тощо) протягом кількох годин.

Влаштуйте вечірку на свіжому повітрі

Музика, світло та барбекю не проблема на природі із зарядною станцією Oukitel P2001, уявіть, що знаходитесь на задньому дворі будинку. Увімкніть все необхідне та насолоджуйтесь відпочинком із сім'єю та друзями.

Практично безліч зарядок.

Oukitel P2001 – це професійна техніка. Її можна використовувати в майстерні, на виїзді, на зйомках відеороликів або фотосесіях, а також для аварійних ситуацій жителям постраждалих регіонів. Портативна зарядна станція Oukitel P2001 має справді потужні можливості та допоможе вам у будь-якій ситуації! До речі, кілька слів про компанію: OUKITEL запустила свою першу портативну електростанцію в 2019 році з метою забезпечити стійке рішення для людей, щоб вони могли користуватися відновлюваною енергією. Компанія докладає постійних зусиль для надання кращих портативних джерел живлення, сонячних технологій та систем резервного харчування для розумного будинку.

Комплектація Oukitel P2001

У комплектацію до зарядної станції входить: 1. Електростанція Oukitel P2001 / 2. Автомобільний кабель для заряджання / 3. Кабель для заряджання від сонячної батареї / 4. Кабель для заряджання від мережі змінного струму / 5. Посібник користувача.

Вбудована світлодіодна лампа висвітлюватиме будь-які темні моменти протягом кількох годин поспіль, коли це необхідно. P2001 оснащений двома ручками з алюмінієвого сплаву з кожного боку та ящиком для зберігання у верхній частині для зручності перенесення та зручної організації кабелів.

Відгуки про Зарядна станція Oukitel P2001 (P2001EU) 2000 Вт·год / 2000 Вт

🙁
До цього товару ще немає відгуків. Ви будете першим(ий).
Залишити відгук

Переглянуті товари