Ваш кошик порожній 😞

Характеристики

  • Об'єм опалювального приміщення: 80 м3
  • Діаметр димохідного патрубка: 110 мм

Піч-буржуйка з радіатором та варочною поверхнею Metalzavod BP-100RV на дровах: компактна металева конструкція, призначена для внутрішнього обігріву приміщень та для приготування їжї.

Особливості:

«Лабіринт» у топковій камері: пластини, що подовжують димовий канал - а відповідно подовжуються рух диму, збільшують КПД печі та зменшують витрати пального.

Наявність варильної поверхні із 5 мм сталі.

Наявність радіаторних бічних поверхонь, що забезпечують більшу опалювальну площу, при невеликих габаритах печі.

Піч обладнана поворотною заслінкою-шибером, що регулює тягу. Шибер розташовано в оголовку димоходу. Повертаючи ручку шибера, можна збільшувати або зменшувати перетин димового каналу, і цим регулювати інтенсивність горіння в топці. Стандартна заслінка для димоходу зі сталі змінює переріз димового каналу на 85%. Такий відсоток є оптимальним для ефективного виведення чадних газів.

Щільне прилягання дверцят до корпусу печі забезпечується за рахунок внутрішнього вкладиша. Така особливість запобігає підсмоктуванню повітря.

Технічні характеристики:

Корпус печі виготовлений з листа 4мм.

Варильна поверхня 5мм.

Піч обладнана шибером для зміни перетину димоходу.

Приєднувальний Ø патрубку димоходу - 108 мм під трубу димоходу Ø110 мм.

Двері поворотні з затвором 220х152 мм.

Двері зольної камери поворотні 43х152 мм.

Колосник 180х430 змінний.

Габарити печі з ніжками (В*Ш*Г): 700х260х485 

Має незнімні ніжки, висотою - 150 мм.

Площа приміщення, що отоплюється 65 м2.

Об’єм приміщення, що отоплюється 125 м3.

Об’єм топки 16,5 л.

Довжина поліна (макс.), 430 мм

Вага 42 кг.

Піч-буржуйка пофарбована термостійкою фарбою (800 С) чорного кольору у два шари.

Паливо - брикети з деревини, дрова.

Комплектація: піч, знімна колосникова решітка.

Рекомендація:

Температура пічних газів повинна забезпечувати достатній резерв тяги, але для цього потрібно грамотно розташувати оголовок димової труби. Він не повинен потрапляти до зон підвищеного тиску. Оптимальне розташування оголовка труби - вище ковзана даху на 1,5-2 м.

ОСОБОВЕ ЗАУВАЖЕННЯ: піч повинна бути встановлена на негорючому постаменті, висотою не менше 100 мм, та повинен виступати неменше як по 300 мм з кожної зі сторін печі Це являється запорукою безпечної експлуатації печі.

Ще Brion Premium Буржуйки

Товари бренду Brion Premium

Відгуки про Піч буржуйка 4 мм з радіатором і варочной поверхнею 5 мм

Залишіть свій відгук про цей товар
Залишити відгук
Валерій Блоха2022-12-01
Печь выше всех похвал. Намного выше цены/качество! Очень быстро нагревает помещение, удобно кушать готовить, когда отключают свет в доме
OLENA2022-11-29
Вот вам отзыв! Лучше фото не опишет ничего нашу радость! Была дешевая буржуйка не сравнтся. Просто супер. РЕКОМЕНДУЮ
Анастасія 2022-11-02
Після першого випробувального використання, з метою можливого випалення фарби, виявлено недолік - ненадійне точкове зварювання конвекторів до корпусу. По мірі прогрівання грубки, із низу до гори, почали відскакувати від її корпусу конвектора підігріву повітря. Виробнику варто не економити на якості продукту та застосувати при виробництві повноцінні зварювальні шви. Бажано вперше використовувати на дворі - вигорає термофарба (димить). Через 30-40 хв. процес нлрмалізується. При встановленні, звернути увагу на відстань димоходу від оточуючих предметів - висока температура, від дотику загорається папір.
Руслан2022-09-24
Пересмотрел и перечитал кучу форумов и роликов, из всего многообразия присутствующих на рынке буржуек в соотношении цена / описание остановил выбор на данной модели. По предворительному осмотра соответствует заявленными характеристикам,приехала в срок. Надеюсь не пригодится, но пусть лучше будет)
Марьяна Коваль2022-09-22
Ожидания не сбылись. На фото и спецификации - огонь. Но в жизни все сложнее. Качество сварки плохое,для моих нужд не подошло,как по мне уровень на свои деньги может и норм ...но ожидал большего
Піч буржуйка 4 мм з радіатором і варочной поверхнею 5 мм
4.6
Усього 5 відгуков

Переглянуті товари