Ваш кошик порожній 😞

Характеристики

  • Гарантія: 12 місяців
  • Тип мангалу: Гриль-барбекю
  • Габаритні розміри (ДхШхВ): 750х400х950(висота без димоходу)
  • Матеріал: Сталь
  • Комплектація: Гриль, решітка з харчової нержавійки, димохід
  • Товщина стінок: 5 мм

Барбекю-гриль oXa Texas Small виготовлений із труби довжиною 600мм та діаметром 325мм. Товщина металу 5мм. Завдяки такій товщині вугільний гриль при правильному використанні прослужить вам досить тривалий термін.

Грати для смаження виготовлені з нержавіючої харчової сталі і мають розмір 500х310мм. Решітка встановлюється на напрямні та має дві ручки для перенесення. На напрямних передбачені упори, які дозволяють висувати грати для перемішування вугілля.

Всередині мангал-гриль не фарбується, щоб фарба не потрапляла на продукти. Перед першим використанням рекомендується змастити гриль зсередини (кришку) олією.

Для рівномірної подачі кисню всередині передбачено зольник у вигляді вигнутої плити з отворами по всій площі та регулятор з правого боку мангалу. Для очищення барбекю з лівого боку мангалу є дверцята, через які виймається зольник і кочергою вигрібається зола та залишки вугілля.

Зручна ручка та колеса дозволять переміщати мангал вашою ділянкою.

Гриль-барбекю оснащений двома полицями: передня полиця з харчової нержавіючої сталі для встановлення посуду з продуктами та нижня полиця з чорного металу для вугілля або інвентарю.

Відгуки про Гриль-барбекю вугільний oXa Texas Small

🙁
До цього товару ще немає відгуків. Ви будете першим(ий).
Залишити відгук

Переглянуті товари