Ваш кошик порожній 😞

Характеристики

  • Гарантія: 12 місяців
  • Місткість: 5-10кг
  • Габаритні розміри (ДхШхВ): 380х540х920мм
  • Матеріал: сталь, нержавеющая сталь
  • Комплектація: Шкаф коптильный, решетка из пищевой нержавейки - 2шт, поддон для щепы, поддон для сбора конденсата - 2шт, прутки для подвешивания на крючки — 2шт
  • Тип копчення: Гаряче

Коптильня електрична Daddy Smoke призначена для приготування продуктів гарячим копченням.

Всередині коптильня обшита нержавіючою сталлю, що продовжить термін її експлуатації та полегшує процес чищення. Стінки утеплені мінеральною ватою. Завдяки встановленій ТЕНе на 1кВт та терморегулятору, температуру для готування можна встановити від 30 до 120 градусів.

Процес приготування в електричній коптильні досить простий і не потребує особливих умов підготовки. Замаринований продукт укладається на грати з харчової нержавіючої сталі або підвішується на гачки. На нижній піддон, розташований над ТЕНою, насипається невелика кількість зволоженої тріски. Терморегулятором встановлюється необхідна температура, згідно з рецептом і вмикається кнопка «Мережа». Час приготування засікається з моменту, коли з димаря піде дим.

Встановлений у коптильні конвекційний вентилятор дозволяє рівномірно розподіляти дим та нагріте повітря в камері. Слід враховувати, що при включеному вентиляторі тріска тліє повільніше і це дозволяє уникнути сильного утворення кіптяви. Якщо необхідно збільшити кількість диму в камері, вентилятор можна відключити на кілька хвилин.

Відгуки про Електрична копт

🙁
До цього товару ще немає відгуків. Ви будете першим(ий).
Залишити відгук

Переглянуті товари