Ваш кошик порожній 😞

Характеристики

  • Опалюваний обсяг: 700 м3
  • Опалювана площа: 300 м2
  • Товщина топки: 7 мм
  • Розмір топки мм: 1200х520
  • Діаметр димохідного патрубка: 160 мм
  • Зовнішні габарити мм: Д1500хВ1040хШ640
  • Час горіння на одному повному завантаженні: 10-12

Опис Брест 700 Плюс комплект з вентилятором

Булер'ян українського виробництва Брест 700 Плюс призначений для обігріву великих приміщень до 300 мабо 700 м3. Всі характеристики наводяться для приміщень, що утеплюють.

Печ оснащена вентилятором для реалізації примусової конвекції. Вентилятор дозволяє прогріти приміщення значно швидше, ніж класичним булер'яном. Об'єм повітря, що проганяється 619 м3/годину при потужності всього 59 Вт.

Печ обладнана камерою допалу вторинних газів. У процесі горіння деревини виділяються гази, які під впливом високих температур та подачі вторинного кисню (через форсунки) спалахують у цій камері. Таким чином, ККД печі піднімається до 90%.

Булер'ян може працювати у двох режимах: режим горіння та режим тління. Перший режим використовується при розпалюванні печі та для швидкого прогрівання приміщення. Режим тління підтримує задану температуру в приміщенні після нагрівання і дозволяє значно економити паливний матеріал. Перехід між режимами та регулювання інтенсивності горіння здійснюється двома шиберними заслінками на дверному та димохідному патрубках.

Вихідна температура з теплових патрубків при включеному вентиляторі може досягати:

*вимірювання проводилися пірометром UT300C при температурі навколишнього середовища +4 градуси

Робоча температура вентилятора – до 100 градусів. У разі вимкнення електрики піч необхідно перевести в режим тління. За умови експлуатації булер'яна тривалий час з вимкненим вентилятором його необхідно зняти з печі.

Печ обладнана камерою допалу вторинних газів.

Для забезпечення рівномірного розподілу теплого повітря по всьому приміщенню бажано зробити розведення гофрованими трубами 150-го діаметру або оцинкованими коробами.

Товари бренду Brest

Відгуки про Брест 700 Плюс комплект з вентилятором

🙁
До цього товару ще немає відгуків. Ви будете першим(ий).
Залишити відгук

Переглянуті товари