Ваш кошик порожній 😞

Характеристики

  • Опалюваний обсяг: 500 м3
  • Опалювана площа: 200 м2
  • Товщина топки: 8 мм
  • Розмір топки мм: 800х520
  • Діаметр димохідного патрубка: 160 мм
  • Зовнішні габарити мм: Д1100хШ640хВ1040
  • Час горіння на одному повному завантаженні: до 9 годин

Опис Брест 500 плюс комплект з вентилятором

У булер'яні Брест 500 плюс із вентилятором реалізовано принцип примусової конвекції. Для цього на піч вже встановлений вентилятор нагнітаючий осьового типу з потужністю всього 59 Вт. Незважаючи на невеликі габарити вентилятора, його продуктивність 619 м3/год. Такі характеристики дозволяють рівномірно прогріти приміщення об'ємом до 500 м3 менш ніж за годину.

Булер'ян може працювати у двох режимах: режим горіння та режим тління. Перший режим використовується при розпалюванні печі та для швидкого прогрівання приміщення. Режим тління підтримує задану температуру в приміщенні після нагрівання і дозволяє значно економити паливний матеріал. Перехід між режимами та регулювання інтенсивності горіння здійснюється двома шиберними заслінками на дверному та димохідному патрубках.

Вихідна температура з теплових патрубків при включеному вентиляторі може досягати:

*вимірювання проводилися пірометром UT300C при температурі навколишнього середовища +4 градуси

Робоча температура вентилятора – до 100 градусів. У разі вимкнення електрики піч необхідно перевести в режим тління. За умови експлуатації булер'яна тривалий час з вимкненим вентилятором його необхідно зняти з печі.

Печ обладнана камерою допалу вторинних газів.

Для забезпечення рівномірного розподілу теплого повітря по всьому приміщенню бажано зробити розведення гофрованими трубами 150 діаметра або оцинкованими коробами. Приклад розведення можна переглянути в наступному відео

Товари бренду Brest

Відгуки про Брест 500 плюс комплект із вентилятором

🙁
До цього товару ще немає відгуків. Ви будете першим(ий).
Залишити відгук

Переглянуті товари